Éves lomtalanítás megrendelés*

Tájékoztatás!

Bevezetésre kerül a házhoz menő lomtalanítás!

 

Évente március 15-től október 15-ig a házhoz menő lomtalanítást csak a közszolgáltatásban nyilvántartott ingatlanhasználó veheti igénybe egy alkalommal térítésmentesen.

Házhoz menő lomtalanítás bejelentését a honlapunkon található megrendelő lap kitöltésével tudja igényelni, vagy hívja munkanapokon 10-12 óráig a 74/528-853 telefonos ügyfélszolgálatunkat. A lom hulladék elszállításának feltétele, hogy ne legyen díjhátralék.

Az igény bejelentésekor tájékoztatást kap a lomtalanítás várható időpontjáról.

Amennyiben az egyeztetett időpontban nem történik meg a hulladék kihelyezése és ezért meghiúsul a lomtalanítás, a szolgáltatás ismételt teljesítését már csak térítés ellenében tudja elvégezni a Szolgáltató.

 

A háztartásban feleslegessé vált nagydarabos hulladék helyezhető ki maximum: 3m3

Kiselejtezett bútorok, ágybetétek, szőnyegek, kerti bútorok, ruhák bezsákolva.

 

Amit NEM lehet kihelyezni: építési törmelék, elektromos, elektronikai hulladék, veszélyes hulladék, gumiabroncs, akkumulátor, festékes doboz, szigetelő anyag, pala, állati tetem, zöldhulladék, szelektíven gyűjtött hulladék, kommunális hulladék!

 

Az előre egyeztetett szállítási napon reggel 6 óráig szükséges kihelyezni a lom hulladékot.

A lomtalanítás időpontjában a megrendelőnek vagy hozzátartozójának otthon kell tartózkodnia, és a szolgáltatás elvégzését aláírásával kell igazolni!

Társasházak, többlakásos ingatlanok is igénybe vehetik évente egy alkalommal a házhoz menő lomtalanítást. Társasházak esetén a házhoz menő lomtalanítás időpontját az ingatlanhasználók közösen határozzák meg és az igénybejelentésre a közös képviselő jogosult. A közös képviselő feladata és kötelessége megszervezni a lomtalanítás feltételeinek betartását.

Felhívjuk figyelmét, hogy a lomtalanítás kizárólag a fent leírtak alapján vehető igénybe, ettől eltérő módon és időben kihelyezett lomot nem áll módunkban elszállítani.

 

Együttműködését Köszönjük!

 

Az űrlap kitöltésével elektronikusan is igénybe veheti a szolgáltatást!
*A lomtalanítás térítésmentesen évente egy alkalommal igénybe vehető.