7100 Szekszárd, Epreskert utca 9.

Híreink

Ügyfélszolgálat nyitva tartásának változása

V Á L T O Z Á S

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti SZEMÉLYES ügyfélszolgálat 2024. július 1-jétől minden KEDDEN 15:00 helyett 12:00-ig tart nyitva. 

Megértésüket köszönjük!

Zöldhulladék pótlása Szekszárdon

Értesítjük Szekszárd város lakosságát, hogy a mai napra (2024. 03. 11.) meghirdetett zöldhulladék szállítást nem tudta az Alisca Terra Nonprofit Kft. maradéktalanul befejezni, a kihelyezett hulladékok megnövekedett mennyisége miatt.  A zöldhulladék szállítást 2024. március 12.-én (kedden) pótoljuk. 

Érintett városrészek: Szőlőhegy, Felsőváros.

Felhívjuk figyelmüket, hogy Kollégáink kizárólag a megfelelően (kötegelve, és az ügyfélszolgálatunkon átvehető zsákokban) kihelyezett hulladékokat szállítják el az ingatlanok elől.

Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat zárva tartás

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti személyes és telefonos ügyfélszolgálat 2024. február 8.-án (csütörtök) továbbképzés miatt zárva tart.

Megértésüket köszönjük!

Új ügyfélszolgálati iroda Tolnán

Értesítjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az Alisca Terra Nonprofit Kft Tolnán havonta egyszer kihelyezett ügyfélszolgálatot működtet Tolna Város Önkormányzatának belső udvarában. 

Bejárat az Árpád utca felől.

Az ügyfélszolgálaton intézhető ügyek:

·    használóváltozás bejelentés

·    postacím/névváltozás bejelentés

·    edényváltozás bejelentés

·    szolgáltatás szüneteltetés

Nyitva tartás:

Minden hónap 2. keddjén 8:00-15:00-ig

Ebédidő 11:30-12:00-ig

Első nyitvatartási nap: 2024. február 13.

Hulladékudvarok ünnepi nyitvatartása

Tisztelt lakosság!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az ünnepekre való tekintettel a hulladékudvarok 2023.12.28 és 29-e kivételével zárva tartanak. A két megjelölt napon a megszokott nyitvatartás érvényes, mely honlapunkon megtalálható.

2024 január 2-tól minden hulladékudvar a tavaly is érvényes nyitvatartási idők alapján üzemel.

Megértésüket köszönjük!

Kommunális hulladék szállítás változása

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy 2024. január 1-jétől a következő településeken a kommunális hulladékszállítás napja megváltozik!

Település              2023                       2024
Harc                       Hétfő                      Péntek
Grábóc                  Szerda                    Hétfő
Sárpilis                  Kedd                       Csütörtök
 

Megértésüket köszönjük!

Továbbképzés miatti rövidített nyitvatartás

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti személyes és telefonos ügyfélszolgálat 2023. december 5.-én (kedden)  továbbképzés miatt 08:00-13:00-ig tart nyitva.

Megértésüket köszönjük!

Lomtalanítás változás

Tisztelt lakosok!

Az évente egyszer ingyenesen igénybevehető családi- és társasházas lomtalanítás aktív és passzív időszaka megszűnik! 2023. december 1-től a lomtalanítás egész évben elérhető lesz. A lomtalanítási kérelmet kizárólag webes felületen a https://aliscaterra.hu/lomtalanitas oldalon, vagy személyesen az ügyfélszolgálaton lehet leadni. Regisztrációt követően kollegánk telefonon felveszi a kapcsolatot a regisztrált ügyfelekkel.

A lomhulladék kihelyezése kizárólag a telefonos egyeztetést követően kapott időpontban történhet.

Műszaki hiba - telefonos ügyfélszolgálat

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti telefonos ügyfélszolgálat műszaki probléma miatt akadozik. 

A hiba elhárítása folyamatban van.

 

Megértésüket köszönjük!

Hulladékudvarok és ügyfélszolgálat zárva tartása

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a 7100 Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti személyes és telefonos ügyfélszolgálat, valamint a  szekszárdi, bátaszéki, tolnai és szedresi hulladékudvarok 2023. november 1-jén ZÁRVA tartanak. 

Nyitás: november 2.-án (csütörtökön)

Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat rövidített nyitva tartása

Értesítjük tisztelt ügyfeleinket, hogy a Szekszárd, Epreskert u. 9. szám alatti személyes ügyfélszolgálat 2023. szeptember 11.-én (hétfőn) továbbképzés miatt 08:00-13:30-ig tart nyitva.

Megértésüket köszönjük!